Noen reiser til karibien, men vi fant et paradis her på Hamarøy (Straumhamn) fantastisk, ankret opp 30 m fra sandstranden som er hvitere en strendene i Thailand. Eneste lyden er fugle kvitter og bølge sus, kongerike er unikt.

Men vi tar det fra begynnelsen, vi startet fra Bodø der jeg fikk min søster og mannen ombord som mannskap (Elisabeth og Abder). Vi hadde en fantastisk kveld i Bodø der solen skite og temperaturen var 25 grader, så jeg ble ikke lei meg for å reise fra regnet i Bergen. Vi hadde et godt sjømåltid om kvelden med vin og øl, så mitt mannskap fikk kjenne det litt dagen derpå i sjøen.

Det var vindstille og lett overskyet på turen fra Bodø til Hamarøy, så jernhesten utførte sin jobb til punkt å prikke.

Nå vil vi prøve fiskelykken og i morgen blir det fjelltur og et bad nord for polarsirkelen