F458EFEF-1383-4301-B52B-014309E6858E

Da er vi atter på tur og denne gangen går det sørover da min kone synes det er for kaldt i de nordlige breddegrader.

Vi kastet fortøyningen Fredag ettermiddag i et fantastisk vær med varmerekorder over hele Vestlandet.  Første etappe gikk til Pilapollen ved Fitjar, Fitjar har noen av de fineste øyene og svai plasser i kongeriket.

ปีนี้ได้ เดินทางมาทางใต้ของประเทศนอร์เวย์  ที่เเรกที่มานอนค้าง และ ลงสหมอเรือ ชื่อว่า พิลลาพอลแลน ของเมือง ที่เรียกว่า ฟิตชา เรามาถึงที่นี่ ของวันศุกร์ตอนเย็น มันเป็นอะไรที่มหัศจรรย์มาก คืออยากบอกว่าอากาศดีมากๆ แดด อบอุ่น บรรยากาศที่ดีสุดๆ ค่ะ ธรรมชาติ ที่สวย น้ำทะเลที่ใส และ สะอาด ได้ลงไปว่ายน้ำด้วยค่ะ น้ำเย็นมากแล้วก็เค็มมากเช่นกัน แต่ก็ชอบนะคะ เอาไว้มาเล่าต่อนะคะ

Fitjar består av eit mylder av øyar og skjer med grunne sund og viker imellom. Tradisjonsrike skipsleier går gjennom området, med fleire handelsstader med tradisjon attende til 1648. Fitjarøyane er svært attraktive som båtutfartsområde. Fitjarøyane er unike i landssamanheng og utgjer ein ressurs for kommunen. Området vart føreslått som nasjonalpark på grunn av sitt særeigne lyngheilandskap.