61716543-C223-4C8D-88BC-45DDD70CE210

København var en flott by, vi fikk plass i Christiania havn i hjerte av kongens by.

Hadde litt hjerte i halsen når jeg skulle parkere båten, da det bare var sentimeter klaringen både foran, bak og på siden men det gikk heldigvis bra både ut og inn😨😨🤗🤗 Vi hadde mannskap skifte  her i Køben, Odd kom ombord og min kone mønstret av. Min kone har vært fantastisk på turen og hun har blitt mer og mer komfortable med båten og sjøen takler hun fint, men det er kulden hun ikke liker😎😎❤️men hvem gjør nå det, så nå er hun klar for de syv hav og varmere plasser på moder jord. Vi hadde en rundt tur rundt i køben ( i båt så klart 😂😂på kanalene og det var en opplevelse som jeg vil anbefale. Vi hadde også mange gode måltider og så var vi i handle gaten i strøket som min kone satte stor pris på 🤗🤗