Da er det tid for et nytt reisebrev, vi er nå i Cartagena som skal være våres base i vinter og som var første delmål for turen. Reisen har gått uten uhell og alt det tekniske har fungert som planlagt både standard utstyret og alt som er blitt installert i de siste årene for å kunne foreta en slik reise med det for øye å være selvhjelpen.

Vi avsluttet sist reisebrev i Barbate, vi hadde en fantastisk opplevelse på Michelin restauranten noe som var en første opplevelse for oss alle og det var en opplevelse som er verd å gjenta.

Vi ble liggende lenger i Barbate en planlagt pga. været men vi kom oss avgårde 29.10 og vi hadde fin seil vind hele veien til Gibralter der vi ankom Alcaidesa Marina på Spansk side 29.10.

Vi ble værende i Gibraltar et par dager der vi var oppe på The rock noe som er påkrevd når en først besøker Gibraltar og fikk sett oss rundt i selve Gibraltar. Men vi likte oss bedre i den spanske delen der vi besøkte gamle byen og hadde mange gode måltider, mannskapet våres Andreas og Henrik mønstret av da de måtte hjem til gamlelandet.
Det var en fornøyelse å ha de om bord og de planlegger allerede å komme om bord igjen når vi seiler fra Cartagena. Vi ble værende i Gibraltar et par dager til etter at mannskapet hadde reist, vi investerte i sammen ligg bare el.sykler noe vi hadde savnet for å komme oss raskere og ikke minst lengre rundt om de forskjellige plassene vi besøker.

Vi forlot Gibralter 02.11 og seilte til Fuengirola Marina , en typisk Spansk ferie by der alt er fokusert rundt turisme vi ble et par dager å fikk sett oss rundt og seilte videre 04.11 og ankret opp om kvelden på en plass som heter Castell de Ferro. Vi forlot ankringen tidlig neste morgen 05.11etter en heller urolig natt med mye svell fra forskjellige retninger.

Vi ankom Port Aquadulce 05.11 og ble der i 2 dager, Capteinen ble matforgiftet på veien inn så det ble heller et avkappet opphold der toalettet måtte være i umiddelbar nærhet og ble flittig brukt kan en si. Så Aquaduce ble ikke den opplevelsen som det kunne ha vært.

Vi seilte videre til Garrucha marina 07.11 der vi overnattet i en marina med mye svell og mer eller mindre midt i en laste og losse havn større bulk skip.

Neste morgen 08.11 gikk seilasen til Cartagena som vi nå ligger trygt fortøyd i, vedlikehold blir prioritert de neste dagene før vi vil ut på nye oppdagelse ferder i byen og i Spania. Så langt har Cartagena vært en fornøyelse med flislagt gater og rent og pent overalt, og ikke minst en trygg havn for vær og vind og ytre fiender da det er en marine base like i nærheten.