C2AE3CAD-590A-4FE5-BC27-63746846DC7F

Har utført rigg sjekk og  montert radar reflektor.

Har vært ute å testet Code-O seilet som jeg har fått levert fra Uk seilmaker og montert navneskilt og sprut beskyttelse. Har hatt noen fantastiske fine dager på fjorden og fått utprøvet solcelle panelene og de nye LifePro batteriene. Håper Mai fortsetter med samme fine været og vil fortsette med testing og trening med bruk  av Code 0 og Parasailor.

Har utført rigg sjekk og  montert radar reflektor, har vært ute å testet Code O seilet som jeg har fått levert fra Uk seilmaker og montert navneskilt og sprut beskyttelse. Har hatt noen fantastiske fine dager på fjorden og fått utprøvet solcelle panelene og de nye LifePro batteriene. Håper Mai fortsetter med samme fine været og vil fortsette med testing og trening med bruk  av Code 0 og Parasailor.